THIS IS HOLLAND -
Privacy- en cookiebeleid

Dit is het privacy- en cookiebeleid van THIS IS HOLLAND B.V. (Overhoeksplein 51, 1031 KS Amsterdam) en beschrijft hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. THIS IS HOLLAND B.V is wat we bedoelen als we het over ‘wij of ‘THIS IS HOLLAND’ hebben. THIS IS HOLLAND hecht veel waarde aan jouw privacy en wij zullen jouw persoonsgegevens altijd in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerken. Om bezoekers van www.thisisholland.com zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzamelen we via www.thisisholland.com een aantal gebruikersgegevens. Hieronder lees je welke gegevens we verzamelen en waarom.

Welke informatie wordt door THIS IS HOLLAND verzameld?

Website
Als je een website bezoekt stuurt jouw computer automatisch een aantal gegevens naar de server. Bijvoorbeeld je IP-adres, de browser waarmee je de website bezoekt, het besturingssysteem van jouw computer en de pagina die je bezoekt. Dat gebeurt dus ook op onze website.

Nieuwsbrieven
Als je je daarvoor hebt aangemeld maken we gebruik van het e-mailadres en de voor- en achternaam die je hebt opgegeven voor het sturen van nieuwsbrieven. Als je een nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onder aan elke mail afmelden.

Contact
Als je contact opneemt met onze reserveringsafdeling omdat je een vraag, opmerking of klacht hebt, dan slaan we jouw contactgegevens en jouw bericht op. De informatie die op deze wijze wordt verzameld, wordt gebruikt voor het goed kunnen afhandelen van jouw vraag of klacht en voor algemene statistieken.

Google Analytics
Voor het verzamelen van web statistieken over het gebruik en bezoek van www.thisisholland.com maken we gebruik van Google Analytics. Google Analytics plaatst een permanente cookie op jouw computer/apparaat zodat jouw gebruik van onze website wordt geregistreerd. Deze gegevens worden vervolgens door Google Analytics geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan ons verstrekt. Op die manier krijgen we inzicht in de wijze waarop onze website wordt gebruikt en kunnen we aan de hand van die gegevens de gebruikerservaring verbeteren.
We delen geen persoonsgegevens met Google en Google kan de bezoek-informatie niet gebruiken voor andere Google-diensten.

Wat zijn cookies en hoe gebruiken we ze?
Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies, zowel functionele (en dus noodzakelijke) als optionele cookies die de website bruikbaarder maken of ons inzicht geven in websitestatistieken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Cookies van THIS IS HOLLAND
Als je onze website gebruikt, plaatsen we cookies. Voor sommige cookies hebben we jouw toestemming nodig. We plaatsen technische cookies die nodig zijn om de website van THIS IS HOLLAND te laten functioneren. Ook gebruiken we tracking cookies om te kunnen zien of je onze website al eens eerder hebt bezocht en om je gericht te kunnen bereiken via advertenties op andere websites.

Blokkeren cookies
Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens je volgende bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat je niet van alle mogelijkheden van onze website gebruik kunt maken of dat je geen toegang hebt tot (onderdelen van) de website.

Voor welke doeleinden zal THIS IS HOLLAND informatie over je gebruiken?
Om tentoonstellingen of projecten aan je aan te bevelen op basis van eerder bezoekgedrag en interesses;
Om marketingacties voor THIS IS HOLLAND te kunnen doen;
Om geanonimiseerde statistische gegevens op te stellen;
Om onze website en systemen te beveiligen, aan te passen en te verbeteren.

Gebruik door derden
Zonder jouw expliciete toestemming zullen wij jouw persoonsgegevens niet aan derde partijen verstrekken voor direct-marketingdoeleinden. Via ons kunnen derde partijen je dus nooit aanbiedingen doen die niet over THIS IS HOLLAND gaan.
Natuurlijk hopen we dat steeds meer mensen kennis maken met THIS IS HOLLAND. Om nieuwe mensen te bereiken, maken wij daarom gebruik van de (marketing)diensten van derden, zoals bijvoorbeeld Facebook.

THIS IS HOLLAND kan jouw gegevens alleen verstrekken aan derden als je daar zelf toestemming voor hebt gegeven met betrekking tot een bepaalde derde. Ten slotte kunnen we jouw gegevens aan een derde verstrekken indien zij daartoe op basis van wet- en/of regelgeving verplicht is, zij daartoe genoodzaakt is als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval zij dat noodzakelijk acht ter bescherming van haar eigen rechten. Categorieën van ontvangers van gegevens:
Betalingsprovider (Adyen)
Hostingpartijen (Basis Activatiemarketing, Priotickets)
E-mail-providers (Mailchimp)
Analyse-tools (Google Analytics)

Op welke wijze beschermen wij jouw persoonlijke informatie? THIS IS HOLLAND neemt verschillende passende technische en organisatorische maatregelen om jouw (persoons-)gegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Bewaartermijn
We bewaren jouw gegevens zo lang als dat noodzakelijk is en zo kort mogelijk. Hoe lang we precies gegevens bewaren is afhankelijk van de aard van de gegevens en waarvoor ze worden verwerkt.

Inzien, wijzigen, verbeteren of verwijderen van jouw gegevens
Als je wilt weten welke gegevens wij van je hebben vastgelegd of als je gegevens wilt wijzigen, dan heb je het recht om dat te doen. Daarvoor dien je contact met ons op te nemen via info@thisisholland.com
Als je op grond van het overzicht informatie wilt laten corrigeren, aanvullen, verwijderen of afschermen, kun je daarvoor een nieuw verzoek sturen aan het hierboven vermelde adres. Als THIS IS HOLLAND besluit jouw verzoek niet uit te voeren, zal worden aangegeven waarom we dat niet doen.

Klachten
Als je het niet eens bent met het gebruik van jouw persoonsgegevens door THIS IS HOLLAND dan kun je dat aan ons laten weten en proberen we samen tot een oplossing te komen. Maar je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, hiervoor verwijzen we je door naar hun website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Kan dit privacybeleid worden gewijzigd?
Dit privacybeleid kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt op onze website. Mocht je nog vragen hebben over dit privacy document dan kun je via info@thisisholland.com contact met ons opnemen.
Algemene voorwaarden
2020 THIS IS HOLLAND – Alle rechten voorbehouden
WELKOM
Wij zijn veilig bereikbaar, coronaproof en open van 10:30 tot 17:00 uur.

» Reserveer vliegensvlug je tickets!

Betaald parkeren kan onder het pand of in de buurt.

VEELGESTELDE VRAGEN