Skip to main content

The Ultimate 5D Flight Experience

1

1. Het Nederland van Toen

Je ontdekt in vogelvlucht hoe Nederland is ontstaan en leert over een volk dat met terpen en molens land wisten te winnen van de zee. Door ingenieuze projecten als de Deltawerken en het Woudagemaal werd Nederland wereldberoemd als het gaat om watermanagement.

2

2. Het Nederland van Nu

Met behulp van een speciale videoprojectie ervaar je het Nederland van Nu. Maak alvast kennis met de unieke locaties uit de 5D Flight Experience en laat je verwonderen door leuke fun facts over de vier seizoenen in Nederland! Tot slot nemen we de veiligheidsinstructies met je door.

-

3. The Ultimate 5D Flight Experience

Het hoogtepunt van de Experience! Tijdens deze 9-minuten durende vliegreis ervaar je Nederland vanuit een vogelperspectief. Voel de wind door je haren, ruik de tulpen en kijk je ogen uit terwijl je over vele bezienswaardigheden van de Lage Landen vliegt. Een onvergetelijke ervaring!

4

4. Holland Lounge

Na de vlucht kan je ontspannen in de Holland Lounge. Hier zie je The Making Of, lees je meer over de bezienswaardigheden waar je over heen bent gevlogen en ontdek je door middel van moderne kijkdozen de werking van het Woudagemaal.

Boek nu!
Health