Skip to main content

Veelgestelde vragen

1. Alles over je bezoek, tickets, reserveringen en actiecodes

Hoe kan ik THIS IS HOLLAND bezoeken?

Het is noodzakelijk om online tickets te boeken en een tijdslot te reserveren. Dit geldt voor elk type ticket.

Tickets wijzigen?

Tot een uur voor je bezoek, kan je zelf je ticket(s) eenvoudig wijzigen via de link in de email. Mocht je er zelf niet uitkomen dan kan je ons bellen of mailen om je ticket te verplaatsen. Houd het referentienummer/ticketcode gereed. Email: info@thisisholland.com Tel: 020 215 3008

Mijn tickets zijn verlopen, wat nu?

Is de originele datum verstreken? Mail het ordernummer/ticketcode samen met de nieuwe datum+tijdslot naar info@thisisholland.com. We boeken het graag voor je om.

Een cadeaubon/giftcard?

Deze blijft geldig. Neem voor het maken van een reservering contact met ons op via info@thisisholland.com.

Welke COVID-19 maatregelen zijn er genomen binnen THIS IS HOLLAND?

» We zorgen voor heldere informatie.

Binnen ons gebouw geven banners duidelijke instructies over hoe je op een veilige manier onze Experience kunt ervaren. We hebben vloerstickers en een gescheiden in- en uitgang. Onze medewerkers zijn goed geïnformeerd en zien er op toe dat richtlijnen nageleefd worden.

» We zorgen voor extra hygiënemaatregelen.

Er zijn verschillende desinfectiepunten en contactpunten, zoals deurklinken, beugels, iPads en toiletten, worden extra vaak schoongemaakt. Indien nodig, zorgen we voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

2. Wanneer mag ik niet deelnemen aan de Flight Experience?

Het is wegens veiligheidsredenen niet toegestaan om deel te nemen aan de Flight Experience als je:

- Zwanger bent;

- Jonger dan 4 jaar en/of kleiner dan 100 centimeter bent;

- Een geschiedenis aan hart en/of bloedsomloop klachten of hypertensie hebt (pace-makers; hart - en vaatziekten);

- Herstellende bent van een operatie aan de rug of nek;

- Epilepsie hebt.

3. Hoe lang duurt een bezoek aan THIS IS HOLLAND?

Een gemiddeld bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt één uur. De gehele Experience bestaat uit vier onderdelen; twee informatieve shows over Nederland, een unieke 5D vliegervaring van 9 minuten en de mogelijkheid tot verdieping in de Holland Lounge.

Bij het boeken van je tickets kies je een tijdslot van 15 minuten. De Experience zal tussen deze twee tijden van start gaan.

4. Hoe laat dien ik aanwezig te zijn?

Bij het boeken van een ticket selecteer je een tijdslot van een kwartier. Binnen dit kwartier zal de 1-uur durende Experience van start gaan. Het is raadzaam om 10 minuten voor het gekozen tijdslot aanwezig te zijn, zodat je op tijd aan de Experience kunt deelnemen.

Een voorbeeld: heb je het tijdslot van 13:00 - 13:15 uur? Dan adviseren we je rond 12.50 uur aanwezig te zijn. De Experience start tussen 13:00 en 13:15 en is rond 14:00 uur afgelopen.

5. Ik heb hoogtevrees, is een bezoek aan te raden?

De ervaring met hoogtevrees is erg persoonsafhankelijk en daarom moeilijk te bepalen. Wanneer er sprake is van acrofobie, extreme vliegangst of bewegingsziekte, raden we het bezoek af.

6. Is THIS IS HOLLAND gemakkelijk te bereiken?

THIS IS HOLLAND is eenvoudig te bereiken met het Openbaar Vervoer en de auto. Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je gratis het pontje naar de 'Buiksloterweg', waarna je binnen 3 minuten bij THIS IS HOLLAND arriveert. Indien je met de auto komt, kun je jouw auto parkeren in de parkeergarage van de A'DAM Toren. Deze bevindt zich onder het pand van THIS IS HOLLAND.

Openingstijden, Locatie & Route

7. In welke taal is de Experience?

De gesproken shows bij THIS IS HOLLAND zijn in het Nederlands of Engels te beleven. Alle shows bevatten Engelse of Nederlandse ondertiteling.

8. Is THIS IS HOLLAND ook toegankelijk voor mindervalide personen?

THIS IS HOLLAND is toegankelijk voor personen in een rolstoel of met een rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je zelfstandig of met hulp van je metgezel plaats kunt nemen in de stoelen van de Flight Experience. Elektrische rolstoelen en scootmobiels met een maximale breedte van 90 cm zijn toegestaan in de experience. Mindervalide personen kunnen gebruik maken van de lift en zullen hierbij worden geassisteerd door een medewerker. Tevens is er een mindervalidentoilet aanwezig.

Mocht je meer informatie wensen, adviseren wij je contact met ons op te nemen via +31 20 215 3008 of via info@thisisholland.com.

9. Bestaat er een groepskorting?

THIS IS HOLLAND biedt een groepskorting vanaf 10 personen. Wil je ons met een groep bezoeken? Neem dan contact op via sales@thisisholland.com.

Groepstickets

10. Kan ik eten en drinken nuttigen?

In de coffee corner serveren we diverse warme - en koude dranken en kleine lekkernijen zoals donuts, cheesecake of popcorn. Je kunt er (voorafgaand of na afloop van de Flight Experience) genieten van een kopje koffie of thee met overheerlijk appelgebak én slagroom. Het nuttigen van meegebrachte etenswaren is helaas niet toegestaan.

11. Ik heb mijn tickets niet ontvangen, wat moet ik doen?

De bevestigingsmail met de tickets wordt binnen 30 minuten na de bestelling verstuurd naar het door jouw ingevulde e-mailadres. Mocht je nog niets hebben ontvangen, raden we je aan eerst je ‘spambox’ goed te controleren. Geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail info@thisisholland.com of bel: +31 20 215 3008

Health