Skip to main content

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen op een rijtje!

Bij het boeken van een ticket selecteer je een tijdslot. Het is raadzaam om 15 minuten voor het gekozen tijdslot aanwezig te zijn, zodat je op tijd aan de Experience kunt deelnemen.
Een voorbeeld: heb je het tijdslot van 13:00 - 13:15 uur? Dan adviseren we je rond 12.45 uur aanwezig te zijn. De Experience start om 13:00 en is rond 14:00 uur afgelopen.

Om bij THIS IS HOLLAND te komen pak je uitsluitend de veerpont F3: Buikersloterweg.

LET OP; er vaart in juli en augustus een THIS IS HOLLAND pont, deze pont brengt je NIET naar THIS IS HOLLAND. Alleen de pont naar F3: BUIKSLOTERWEG is de juiste.

Een gemiddelde bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt een uur. De gehele Experience bestaat uit drie onderdelen; twee informatieve shows over Nederland en een unieke 5D vliegervaring van 9 minuten. Voorafgaand of aansluitend aan je bezoek kun je in de lounge wat drinken.

Het is wegens veiligheidsredenen niet toegestaan om deel te nemen aan de vlucht zelf als je:

  • Zwanger bent
  • Een geschiedenis aan hart en/of bloedsomloop klachten of hypertensie hebt.(pacemakers, hart – en vaat ziekten)
  • Herstellende bent van een operatie aan de rug of nek
  • Epilepsie hebt
  • Bezoekers korter dan 100 cm of jonger dan 4 jaar mogen niet deelnemen aan de experience

Daarnaast gelden onderstaande voorwaarden:

  • Bezoekers tussen 5 en 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. De volwassene moet, tijdens de vlucht, naast het kind op dezelfde bank zitten.
  • Bezoekers tussen 100 en 130 cm moeten worden begeleid door een volwassene die, tijdens de vlucht, naast de bezoeker op dezelfde bank moet zitten.

Ja, kinderen vanaf 12 jaar die groter zijn dan 130 cm mogen zonder begeleiding naar binnen. 

THIS IS HOLLAND is toegankelijk voor personen in een rolstoel of met een rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je zelfstandig of met hulp van je metgezel plaats kunt nemen in de stoelen van de Flight Experience. Elektrische rolstoelen en scootmobiels met een maximale breedte van 90 cm zijn toegestaan in de experience. Mindervalide personen kunnen gebruik maken van de lift en zullen hierbij worden geassisteerd door een medewerker. Tevens is er een mindervalidentoilet aanwezig.
Mocht je meer informatie wensen of langs willen komen, dan adviseren wij je contact met ons op te nemen via +31 20 215 3008 of via info@thisisholland.com

Kunnen begeleiders gratis THIS IS HOLLAND bezoeken?

Het gratis begeleider ticket is gebonden aan een gekocht entreebewijs. Je koopt dit ticket aan de kassa en ontvangt van ons een tweede ticket gratis voor de begeleider. Je betaalt dus aan de kassa (en koopt dit ticket niet online). We vragen je wel van te voren je toegang te reserveren via bovenstaand nummer/e-mail. 

Mocht je nou verhinderd zijn, dan kun je de tickets eenvoudig zelf wijzigen. Dit doe je eenvoudig door in de bevestigingsemail op "Manage your order" te klikken! Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op!

 

THIS IS HOLLAND tickets kunnen niet worden gerestitueerd. In geval van annulering blijft dit ticket geldig voor een volgend bezoek.

Heb je hier vragen over? Stuur ons een email. info@thisisholland.com

De ervaring met hoogtevrees is erg persoonsafhankelijk en daarom moeilijk te bepalen. Wanneer er sprake is van acrofobie, extreme vliegangst, of bewegingsziekte, raden we het bezoek af.

Overhoeksplein 51, 1031WS Amsterdam

Bij aankomst op Amsterdam Centraal Station neem je de uitgang aan de IJ-zijde. Links bevindt zich de pont. Om de paar minuten vertrekt hier een gratis pont (lijn F3 richting Buiksloterweg), die je naar de overzijde brengt. Sla na aankomst linksaf. Te voet ben je binnen twee minuten bij THIS IS HOLLAND.

Gebruik je een navigatiesysteem? Voer dan het adres van de parkeergarage A’DAM LookOut in (Bercylaan 1) .
Door bouwwerkzaamheden in de omgeving kan de parkeergarage tijdelijk minder goed bereikbaar zijn. Let goed op de bewegwijzering zodat je niet onnodig omloopt of omrijdt.

Touringcars kunnen niet parkeren bij THIS IS HOLLAND; Kiss & Ride is wel mogelijk. Touringcars kunnen parkeren bij P7: Mt. Ordinaweg (NDSM).

De gesproken shows bij THIS IS HOLLAND zijn in het Nederlands. Alle shows bevatten Engelse ondertiteling.

Mocht je met een grote groep komen dan kan dit in overleg anders. Andere talen dan NL met EN ondertiteling bieden wij aan vanaf 20 personen.

Helaas is het niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen naar THIS IS HOLLAND

In de coffee corner serveren we diverse warme - en koude dranken en kleine lekkernijen zoals donuts, muffins of popcorn. Je kunt er (voorafgaand of na afloop van de Flight Experience) genieten van een kopje koffie of thee met overheerlijk appelgebak én slagroom. Het nuttigen van meegebrachte etenswaren is helaas niet toegestaan.

Ja zeker, in het begin van de Experience worden foto’s gekomen en krijg je een fotokaart mee. Na je vlucht kom je in de Holland Lounge terecht. Hier heb je de kans om je foto’s te bezichtigen en eventueel print of digital foto te kopen.

Je mag een camera meenemen maar mogen tijdens de shows geen foto’s gemaakt worden.

Health