Skip to main content

This is Holland heeft twee gloednieuwe (pre)shows!

Bij This is Holland zijn we super enthousiast om onze compleet vernieuwde (pre)shows te introduceren! We hebben het oude materiaal de deur uit gedaan en vervangen door een frisse, up-to-date presentatie die perfect past bij deze tijd. Maak je klaar voor een nieuwe ervaring waarin we je Nederland en onze strijd tegen het water nog beter laten zien.

Tih Dag 326 (1)

Waarom vernieuwen?

Onze huidige show is al 7 jaar oud en begon een beetje ouderwets aan te voelen. Daarom was het tijd voor iets nieuws! De nieuwe preshows zijn niet alleen moderner, maar vertellen het verhaal van Nederland op een manier die echt aanspreekt. En met onze nieuwe presentatrice wordt het alleen maar beter.

Tih Dag 4 14 (1)

Maak Kennis met Jolijn

We zijn super trots op onze nieuwe presentatrice, Jolijn. Ze is getalenteerd, heeft een geweldige uitstraling en een fijne stem om naar te luisteren. Dankzij haar ervaring in theater en film kan ze het verhaal van Nederland tot leven brengen alsof je naar een spannende speelfilm kijkt in plaats van een saaie geschiedenisles

Tih Dag 4 07 (3)

Achter de Schermen

De opnames van de nieuwe shows waren een avontuur! We hebben te maken gehad met typisch Nederlands weer – van zonnig tot ijskoud en winderig. Roeien met een camera en een lap tekst was niet makkelijk, maar Jolijn deed het geweldig. Zelfs in de kou zonder jas bleef ze professioneel en op de beelden zie je daar niks van. We hebben zelfs show 1 gefilmd als een mini speelfilm met drones en cranes voor spectaculaire shots.

 

Kom snel langs bij This is Holland en beleef de vernieuwde (pre)shows. We beloven je een onvergetelijke reis door Nederland!

001 Thisisholland

Behind the scenes

Neem een kijkje achter de schermen!

Health